понеділок, 17 грудня 2007 17:16

Німецьким пенсіонерам покажуть програму "Найкращі цвинтарі світу"

У січні наступного року в Німеччині відкриють телеканал "Етос ТВ". Його передачі розраховані на людей пенсійного віку. Власник каналу Вольф Тільманн, 51 рік, каже, що, за прогнозами соціологів, до 2020 року пенсіонери складатимуть третину населення країни.

"Етос ТВ" показуватиме передачі про проблеми старіння та смерті, а також документальні фільми про цвинтарі й будинки престарілих. На каналі даватимуть поради щодо полегшення життя старих і немічних людей.

Одна з програм "Етос ТВ" матиме назву "Найкращі цвинтарі світу". У ній розповідатимуть про старовинні кладовища Німеччини та інших країн. Вольф Тільманн упевнений, що ця передача сподобається пенсіонерам. Мовляв, для людей старшого віку цвинтар — не лише місце жалоби. Вони приходять туди, щоб побути в тиші та спокої.

В інших програмах розповідатимуть про послуги опікунів, будинки престарілих та медичне обслуговування, порушуватимуть питання системи соціального забезпечення. Окрім того, родичі померлих зможуть присвятити програму їм. Вона називатиметься "Таким було твоє життя".

Але на "Етос ТВ" не показуватимуть зображень небіжчиків чи людей, які помирають. Не зніматимуть також жалобних процесій.

Зараз ви читаєте новину «Німецьким пенсіонерам покажуть програму "Найкращі цвинтарі світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі