середа, 28 травня 2008 17:46

Німці випустили марки із зображенням заступника Гітлера

Марки із зображенням Рудольфа Гесса, заступника Адольфа Гітлера, помилково випустила німецька пошта. Їх замовили через Інтернет представники неонацистської організації.

"Дойче пост" робить марки на замовлення. Це може бути невелика партія для родичів або знайомих. Є марки, присвячені урочистостям.

Пошта не випускає продукції з протизаконними зображеннями, зокрема порнографічними. Однак керівництво визнало, що при замовленні марок із фото Гесса система контролю не спрацювала. Помилку помітили після того, як 20 поштових марок надіслали замовникові.

Рудольф Гесс був заступником Гітлера по партії. 1945 року його притягнули до суду. Виступаючи на Нюрнберзькому процесі, Гесс заявляв, що не шкодує й ніколи не шкодуватиме про скоєне. До останніх днів він залишався відданим Гітлерові. Відбував термін у берлінській тюрмі Шпандау, де з 1965 року був єдиним в"язнем.

Серед неонацистів фігура Гесса популярна. група "Ландсер" кілька років тому присвятила йому пісню "Рудольф Гесс".

Зараз ви читаєте новину «Німці випустили марки із зображенням заступника Гітлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі