Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2008 17:45

Ніколь Кідман збирається народжувати в Австралії

Автор: фото: REUTERS/Carlos Barria
  Актриса Ніколь Кідман прийшла на церемонію нагородження премією ”Оскар” у Лос-Анджелесі зі своїм чоловіком — співаком Кейтом Урбаном
Актриса Ніколь Кідман прийшла на церемонію нагородження премією ”Оскар” у Лос-Анджелесі зі своїм чоловіком — співаком Кейтом Урбаном

На церемонію вручення премії "Оскар-2008" 24 лютого прийшли три вагітні акторки — Ніколь Кідман, Джессіка Альба та Кейт Бланшетт.

— Сподіваюся, до кінця церемонії вагітних у цьому залі не додасться, — пожартував ведучий шоу комік Джон Стюарт.

40-річна Ніколь Кідман вручала почесного "Оскара" художнику-постановнику Робертові Бойлу. На церемонію вона одягла простору чорну сукню від Дому моди "Баленсьяґа". Шию та бюст акторки прикрашало масивне діамантове намисто "Ля Рен Скотт" у 1399 каратів.

Кідман прийшла з чоловіком, 39-річним кантрі-співаком Кейтом Урбаном. Перед початком церемонії позувала фотографам на червоній килимовій доріжці. Часто поверталася боком, щоб похвалитися помітним животиком. Ніколь на шостому місяці вагітності.

Кідман має двох прийомних дітей — 14-річну Ізабеллу та 12-річного Коннора. Усиновила їх із колишнім чоловіком актором Томом Крузом, 45 років. Пара вдалася до цього після кількох викиднів у жінки. Щоб доносити первістка, Ніколь дотримується дієти — їсть лише овочі та продукти, багаті на протеїни (риба, сир, нежирне м"ясо). Вона переконала чоловіка кинути курити.

За чутками, акторка планує народжувати в приватній клініці в Сіднеї.

— Ніколь і Кейт пишаються своїми австралійськими коренями, — розповідають друзі пари. — Вони хочуть виховувати дитину в Австралії. У Сіднеї живе багато родичів Ніколь. Вона обіцяє довіряти їм малюка, а не покладатися на нянь.

Кідман і Урбан познайомилися в Лос-Анджелесі. Одружилися в Австралії у червні 2006-го. Актриса каже, що Кейт урятував її від самотності. За 5 років до знайомства з ним вона розлучилася з Томом Крузом. Він пішов до 33-річної акторки Пенелопи Крус. У суді пояснив, що не може бути з колишньою дружиною через "непереборні обставини". Ніколь нарікала, що шлюб розвалився нібито через її весільну сукню.

— Я купила весільне плаття в Амстердамі за чотири роки до знайомства з майбутнім чоловіком, — розказує вона. — Це погана прикмета. Більше так необачно я не чинила.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман збирається народжувати в Австралії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути