пʼятниця, 13 червня 2008 18:47

Нащадки Гітлера домовилися перервати рід

  Внучаті племінники Адольфа Гітлера Алекс, Брайан (верхній ряд) і Луїс (нижній ряд праворуч) не матимуть дітей. Четвертий їхній брат загинув
Внучаті племінники Адольфа Гітлера Алекс, Брайан (верхній ряд) і Луїс (нижній ряд праворуч) не матимуть дітей. Четвертий їхній брат загинув

Єдині живі родичі Адольфа Гітлера — це нащадки зведеного брата Алоїса. Нині вони живуть у США. 52-річний Алекс, 50-річний Луїс і Брайан, 36 років, — неодружені. Чоловіки домовилися між собою, що не народжуватимуть дітей і перервуть рід Гітлерів.

Алоїс Гітлер народився від шлюбу батька фюрера з іншою жінкою. На початку XIX ст. він поїхав до Британії. Там закохався в ірландку і одружився з нею. У подружжя народився син Вільям Патрік — племінник Адольфа Гітлера. Невдовзі Алоїс покинув дружину і з сином переїхав до Німеччини. Там він одружився вдруге. Мав сина Ганса, який загинув 1942 року.

Коли Вільям Патрік підріс, до влади в Німеччині прийшов його дядько Адольф. Хлопець вирішив скористатися родинними зв"язками й отримати в Німеччині хорошу роботу. Його влаштували на посаду бухгалтера в дрібну фірму. Проте Вільям хотів зробити політичну кар"єру.

Він погрожував розповісти всім, що фюрер має євреїв серед родичів. Тоді Гітлер погодився влаштувати його на керівну посаду в Третьому рейху за умови, що племінник відмовиться від англійського громадянства. Але Вільям вирішив переїхати до США. Там він написав книгу "Мій дядько Адольф" і влаштувався на службу до воєнного флоту.

Один з офіцерів якось спитав його:

— Ваше прізвище?

— Гітлер, — відповів Вільям.

— В такому разі я — Гесс (Рудольф Гесс — заступник Гітлера по партії. — "ГПУ"), — пожартував американець.

В Америці племінник фюрера одружився з німкенею Філліс. Родина змінила прізвище і переїхала в містечко неподалік Нью-Йорка. Вільям мав лабораторію для аналізів крові. Він помер 1987 року. У родині було четверо синів. Один із них загинув у авіакатастрофі наприкінці 1980-х. Інші уклали між собою угоду про припинення роду.

Зараз ви читаєте новину «Нащадки Гітлера домовилися перервати рід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі