вівторок, 12 лютого 2008 16:19

Наречена померла на власному весіллі

36-річна Кім Сйосторм із американського міста Санрайз у штаті Флорида померла на власному весіллі. Жінці стало зле, коли вона через годину після офіційної церемонії танцювала перший шлюбний танець зі своїм чоловіком Тедді Ефкарпідесом, 43 роки.

Кім поскаржилась, що в неї паморочиться в голові. Вона хворіла на цукровий діабет. Тому Тедді подумав, що в дружини понизився рівень цукру в крові і їй потрібна глюкоза. Проте Кім знепритомніла в нього на руках. Пізніше виявилося, що в неї зупинилося серце.

Кім Сьйосторм хворіла на діабет із дитинства. У підлітковому віці вона знялась у соціальній рекламі, що розповідала про пов"язані з цією хворобою небезпеки. Плакати з її зображенням висіли на станціях метро.

Через хворобу Кім мала проблеми із серцем. Вона пережила серцевий напад, коли їй було 20 років. Але рідні говорять, що останнім часом Кім почувалася добре. Вона завжди дбала про здоров"я.

Зі своїм майбутнім чоловіком Кім познайомилася через Інтернет. Після першого побачення в них зав"язався роман. Ефкарпідес за національністю грек. Тому вони влаштували весілля у грецькому стилі. Перший свій танець як подружжя вони танцювали під грецьку пісню, назва якої у перекладі означає "кохай мене".

Зараз ви читаєте новину «Наречена померла на власному весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі