четвер, 01 листопада 2007 17:48

Найкращі сідниці мають болгарка та румун

Автор: фото: reuters/Michael Dalder
  19-річна Христина Димитрова з Болгарії перемогла на конкурсі найкращих сідниць у світі й отримала приз 10 тиcяч євро
19-річна Христина Димитрова з Болгарії перемогла на конкурсі найкращих сідниць у світі й отримала приз 10 тиcяч євро

31 жовтня в Мюнхені компанія нижньої білизни "Слоджі" обрала власників найкращих сідниць у світі. Журі визначило двох переможців серед 42 фіналістів. Ними стали 19-річна Христина Димитрова з Болгарії та 24-річний румун Андрей Андрей.

На перших етапах конкурсу змагалися 15 тис. осіб. Вони присилали фотографії сідниць у білизні "Слоджі" на інтернет-сайт компанії. Кращі знімки шляхом голосування обирали понад 5 млн відвідувачів. Долю фіналістів вирішувало професійне журі, до якого увійшли моделі, фотографи та хореографи.

— Сідниці справжні. Груди нині ви не можете добре оцінити. Вони часто несправжні. Або втиснуті в "хитрі" бюстгальтери. Коли жінка його знімає, ви відчуваєте глибоке розчарування, — ділиться враженнями глядач конкурсу. — А от сідниці не підробиш.

Щоб виграти, конкурсантам потрібно не лише мати сідниці гарної форми, а ще й продемонструвати їх якнайкраще. Учасники мали показати оригінальний номер, привернути увагу до особливостей своєї фігури.

Христина Димитрова та Андрей Андрей отримали за перемогу по 10 тис. євро (70 тис. грн). Компанія "Слоджі" підписала з ними контракт на роботу моделями для показу нижньої білизни. Їхні зразкові сідниці застрахують на велику суму.

Зараз ви читаєте новину «Найкращі сідниці мають болгарка та румун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі