неділя, 11 березня 2007 15:22

Найгарнішою заміжньою жінкою стала американка

Автор: фото: reuters/Sergei Karpukhin
  Переможиця конкурсу краси ”Місіс Світу-2006” росіянка Софія Аржаковська коронує найкрасивішу заміжню жінку цього року Діану Тукер із США. Змагання за титул проходили 8 березня у місті Сочі, Росія
Переможиця конкурсу краси ”Місіс Світу-2006” росіянка Софія Аржаковська коронує найкрасивішу заміжню жінку цього року Діану Тукер із США. Змагання за титул проходили 8 березня у місті Сочі, Росія

— Коли назвали моє ім"я, я не могла в це повірити, — кокетує 29-річна Діана Такер, "Місіс Америка" і колишня "Міс Аризона". Відтепер вона може пишатися титулом найгарнішої заміжньої жінки світу.

Конкурс "Місіс Світу-2007" проходив у російському місті Сочі минулого четверга, якраз на Міжнародний жіночий день. Претенденток на титул було близько п"яти десятків. Однак у фінал пройшло тридцять. Найстаршою виявилася 52-річна представниця Мексики, решті конкурсанток було до 35 років.

Перед початком конкурсу учасниці відправилися до Чечні в рамках програми "Місіс Світу за мир в усьому світі". Президент республіки 30-річний Рамзан Кадиров надав їм для цього власний літак.

Згодом красуні розповіли, що їх там зустрічали і годували по-королівськи. Одній з конкурсанток, кенійці Кароліні Веркайк, Кадиров навіть запропонував одружитися. Замість шлюбного викупу подарував козу.

Учасницям так сподобалося у Чечні, що вони запропонували призначити Кадирова головою журі. Однак до Сочі він так і не приїхав.

Цього року в конкурсі "Місіс Світу" вперше брала участь мусульманка — 22-річна Мізба Ікбал з Пакистану. Вона виховує трьох дітей. Щоб отримати право виступати, їй довелося звертатися до суду. У ради старійшин рідного села жінка вимагала дозволу на появу у громадських місцях у відкритому одязі. Утім, бікіні під час конкурсу так і не одягла, продефілювала у закритому купальнику.

Прикрашену діамантами корону за $50 тис. переможниці надягала росіянка Софія Аржаковська, яку визнали найкращою торік. Ще п"ятьом конкурсанткам вручили по $10 тис. Геть усі отримали квіти від Кадирова.

Зараз ви читаєте новину «Найгарнішою заміжньою жінкою стала американка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі