Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 15:52

Найдовші ноги у світі має чешка Івона Дрєзка

Автор: фото: reuters/Hannibal Hanschke
  Чеська модель 20-річна Івона Дрєзка (в центрі) позує з двома туристками на фоні берлінських хмарочосів. Жінка вважає своєю головною принадою очі
Чеська модель 20-річна Івона Дрєзка (в центрі) позує з двома туристками на фоні берлінських хмарочосів. Жінка вважає своєю головною принадою очі

Німецький дизайнер Торстен Амфт, 37 років, створив колекцію з екологічно чистих матеріалів зі вшитими сонячними батарейками. Демонструвати одяг у Берліні запросив найвищих у світі моделей.

Чешка Івона Дрєзка (196 см), Вєра Гафрон (186 см) і Франциска Шеффер (185 см) із Німеччини ходили подіумом на високих підборах і в бікіні. Також їх сфотографували в ділових костюмах, вечірніх сукнях та повсякденних вбраннях для каталогів про моду. Через вшиті в одяг сонячні батарейки можна заряджати мобільні телефони, айподи та плеєри.

Дизайнер не пояснює, чому до показу залучив таких високих моделей. Експерти вважають, що таким чином Амфт сподівається привернути більшу увагу до колекції. Бо кому ж нецікаво подивитися на довгі жіночі ноги?

20-річну Дрєзку запросили на окрему фотосесію у леопардовому купальнику. Дівчину знімали на Потсдамській площі в центрі німецької столиці. За зйомками спостерігали кілька сотень людей.

— У неї неймовірне тіло, — каже один із перехожих. — Таких ніг я ніколи в житті не бачив. І навряд чи побачу.

Чешка позувала на фоні телевізійної башти, Бранденбурзьких воріт  і багатоповерхівок Берліна. Івона має найдовші ноги серед моделей — 134 см. Дівчина ними пишається, однак не вважає найгарнішою частиною свого тіла. Їй більше подобаються власні очі.

— Ще в школі я зрозуміла: в мене інакше тіло, ніж в усіх інших. Із мене хотіли зробити спортсменку, баскетболістку або стрибунку у висоту. Однак я хотіла бути моделлю, — розказує чешка. — У моєму бізнесі в усіх довгі ноги. Але я, виходить, найкраща з найкращих.

До останнього часу найдовші ноги серед манекенниць мала 27-річна бразилійка Ана Хікман — 123 см, зріст — 1,85 м. Жінка народилася на фермі неподалік Сан-Паулу. Розповідає, що в дитинстві батьки просили її чистити курятник.

— Людина невеликого зросту там би просто втопилася, — каже Ана.

До того, що її слава перейшла до Івони Дрєзки, ставиться спокійно.

— Нехай, нарешті когось іншого називають жирафом на подіумі, — каже бразилійка.

Зараз ви читаєте новину «Найдовші ноги у світі має чешка Івона Дрєзка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути