вівторок, 02 лютого 2016 06:50

Найчастіше вбивають у столиці Венесуели

Столицю Венесуели Каракас називають найжорстокішим містом світу. Там найвищий рівень убивств — майже 120 cмертей на кожні 100 тис. жителів. На це впливає погіршення економічної та політичної ситуації в країні. Також — незаконний обіг наркотиків, війни банд, корупція і бідність. Уперше за 4 роки місто Сан-Педро-Сула в Гондурасі посіло друге місце.

До п'ятірки найжорстокіших належать міста Сан-Сальвадор у Сальвадорі, Акапулько в Мексиці, Матурін у Венесуелі. У першій десятці — Кейптаун та Йоганнесбург із Південної Африки та Кінгстон на Ямайці.

41 із 50 найнебезпечніших міст світу розташовані в Південній Америці. З них 21 — у Бразилії. У списку є 4 міста США — Детройт, Балтімор, Сент-Луїс і Новий Орлеан.

— Торік майже в усіх країнах Латинської Америки знаходили понівечені тіла з відрізаними головами. Шкіру знімали з живих, — розповідає журналістка Соня Назарі в конгресі США. — Людей убивали в автобусі, якщо швидко не віддавали гроші.

Цьогоріч 5 міст Мексики забрали зі списку. Інші втратили попередні високі позиції.

Для рейтингу вивчають міста з населенням понад 300 тис. Смерті в зонах бойових дій не беруть до уваги.

Зараз ви читаєте новину «Найчастіше вбивають у столиці Венесуели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі