пʼятниця, 06 червня 2008 17:41

Найбільші в світі груди важать майже 20 кілограмів

  Стриптизерка та порноактриса Максі Маундс до і після операції зі збільшення грудей
Стриптизерка та порноактриса Максі Маундс до і після операції зі збільшення грудей

Американська стриптизерка та порноактриса Максі Маундс має найбільші в світі штучні груди. Найближчим часом у неї не буде конкурентів. Імплантати, які використовувала Маундс, заборонили використовувати майже в усіх країнах.

2000 року Маундс помістили в груди поліпропіленові імплантати, які подразнюють тканини і спричинюють виділення додаткової рідини. За рахунок неї груди постійно збільшуються. Нині лікарі з усього світу відмовляються від поліпропілену. Він може зашкодити здоров"ю пацієнтів.

Кожна з грудей Максі важить майже 10 кг. Вони настільки розпухли, що на шкірі почали з"являтися плями. Лікарі вважають, що це означає відторгнення імплантатів організмом. До того ж у жінки можуть початися проблеми з хребтом. Через такі важкі груди спина отримує велике навантаження.

— Я часто привертаю до себе увагу, — розповідає Маундс. — Іноді трапляються смішні випадки. Чоловіки так витріщаються на мої груди, що отримують ляпаса від своїх жінок.

За кілька років після операції Максі звернулася до комітету Книги рекордів Гіннеса з проханням зареєструвати її як власницю найбільших грудей у світі. Американці відмовили, оскільки груди штучні. За кілька місяців із комітету зателефонували і сказали, що зробили для неї нову категорію, де вона стала рекордсменкою.

Зараз ви читаєте новину «Найбільші в світі груди важать майже 20 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі