Ексклюзиви
вівторок, 08 квітня 2008 17:31

На показі мод Путіна підтримали трусиками

Російська дизайнерка 20-річна Антоніна Шаповалова представила на Тижні високої моди в Москві трусики на підтримку Володимира Путіна. Моделі демонстрували білу спідню білизну та футболки з червоним написом "Вова! Я с тобой!"

Шаповалова — комісар прокремлівського молодіжного руху "Наші". На думку дизайнерки, колекція "Росія ТМ" має спонукати росіянок народжувати дітей і виконувати таким чином урядову демографічну програму зі збільшення народонаселення. За словами модельєрки, червоно-біла білизна з іменем Путіна вкотре доводить її повагу й любов до президента.

Московська дизайнерка випустила також серію футболок з аналогічними написами, які закликають людей народжувати. Одну таку — "Минздрав предупреждает: размножение полезно для вашего здоровья" — придбав після показу майбутній глава Росії Дмитро Медведєв. З інших політиків шанувальником продукції Шаповалової є заступник голови адміністрації президента Владислав Сурков.

Окрім професійних манекенниць, у показі Шаповалової взяли участь зірки російського шоу-бізнесу та телеведучі.

Зараз ви читаєте новину «На показі мод Путіна підтримали трусиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути