вівторок, 24 липня 2007 18:13

На іспанського принца намалювали порно-карикатуру

На обкладинці останнього номера іспанського сатиричного журналу "Четвер" — карикатура. Принц Феліпе, 39 років, і його 34-річна дружина принцеса Летиція кохаються. "Я ще ніколи так гостро не відчував, що означає працювати й заробляти", — говорить принц дружині.

Карикатуру розмістили після впровадження в країні нової урядової програми, спрямованої на підвищення народжуваності. За кожну дитину батькам платитимуть 2500 євро (17 тис. грн).

Відразу після виходу журналу королівська родина звернулася до суду. Видання звинуватили в публічній образі членів королівської родини.

Минулої п"ятниці суд постановив вилучити з продажу всі копії останнього випуску. Від журналу вимагають також назвати ім"я автора карикатури. За образу принца та принцеси йому загрожує до двох років ув"язнення.

Принц Феліпе є наступним претендентом на королівський престол. У нього з принцесою Летицією є дві доньки: півторарічна Леонор та чотиримісячна Софія.

Як тільки номер журналу з карикатурою на принца вилучили з продажу, на інтернет-аукціоні з"явилося 90 примірників. Їх продавали по 100 євро. У той час як на розкладках вони коштують 2,50.

Зараз ви читаєте новину «На іспанського принца намалювали порно-карикатуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі