Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2007 19:19

На фестиваль приїхали 2034 пари близнюків

Автор: фото: reuters/Jason reed
  Сестри-близнючки Коні та Кендра Міллер приїхали на фестиваль із канадської провінції Онтаріо
Сестри-близнючки Коні та Кендра Міллер приїхали на фестиваль із канадської провінції Онтаріо

Минулої неділі завершився 32-й щорічний Фестиваль близнюків у американському Твінсбурзі, штат Огайо. Назва міста в перекладі означає "Місто близнюків". За легендою, серед перших його поселенців на початку XIX ст. були брати-близнюки. Вони віддали частину своїх земель, щоб місто назвали саме так.

Твінсбурзький — найбільший подібний фестиваль у світі. Він проводиться в перші вихідні серпня. На нього запрошують усіх, "хто народився не один", із їхніми родинами. Реєстраційний внесок одного учасника — $15.

На цьогорічному святі були пропозиції скасувати плату. Усі учасники знали, що нещодавно брати-близнюки Джон та Вільям Райф із Пенсільванії заповіли фестивалю всі свої статки — близько $5 млн.

Брати Райф були фермерами. Приїжджали у Твінсбурґ щороку. Свого часу вони потрапили до Книги рекордів Ґіннеса як найбільш ідентичні близнюки у світі. Під час обговорення подальшої долі спадку більшість учасників фестивалю вирішили, що краще віддати усе на наукові дослідження. Це може зменшити ризик народження одного з близнюків із фізичними вадами.

Цього року в Твінсбурзі зареєструвалося 2034 пари учасників. Серед них були навіть п"ятірні. На фестивалі відбувся традиційний парад близнюків. Були перегони на повітряних кулях, феєрверк-шоу, чемпіонат із гольфу, конкурс талантів, костюмовані шоу, а також вечірки та спільні трапези.

Зараз ви читаєте новину «На фестиваль приїхали 2034 пари близнюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути