середа, 21 травня 2008 17:00

На день народження доньки Абрамович витратив 500 тисяч доларів

  Ані Абрамович виповнилося 16 років
Ані Абрамович виповнилося 16 років

Російський олігарх Роман Абрамович витратив на святкування дня народження 16-річної доньки Ані майже $500 тис. Два тижні тому він улаштував вечірку в одному з найдорожчих лондонських клубів. Статки бізнесмена оцінюють майже в 12 млрд фунтів стерлінгів.

Аня почала готуватися до дня народження із січня. На власній інтернет-сторінці дівчина обіцяла друзям, що її вечірка стане найкращою і найвеселішою. Вона просила гостей одягтися "ефектно". За кілька днів до свята розіслала друзям запрошення із сувенірами. Дівчата отримали срібні браслети з кришталевими брелоками, а хлопці — шкіряні браслети, обшиті бісером. Дизайном прикрас займалася сама іменинниця. На свято вона запросила майже 500 друзів зі школи. Пройти до клубу можна було тільки з браслетом.

На вечірці виступали бразильські й британські групи. Лише на музичний супровід Абрамович витратив майже $200 тис. На барі гостям роздавали безалкогольні коктейлі та солодощі.

— У клубі все пройшло просто незабутньо, — розповідає 15-річна Олівія.Усе було витримано в одній кольоровій гамі — білий, рожевий і чорний. Зробили навіть куточок, де працювали стилісти. Можна було фотографуватися з гітарами в різноманітних окулярах.

У клубі доньку олігарха охороняли, а гостей перевіряли металодетекторами. Дівчина заявила друзям, що задоволена вечіркою і ніколи її не забуде.

— Кожного дня надягаю браслет, щоб показати, що була на вечірці в Ані, — говорить її однокласниця. — У лондонському Вест-Енді й не лише тут усі підлітки знають про неї.

Зараз ви читаєте новину «На день народження доньки Абрамович витратив 500 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі