середа, 12 грудня 2007 17:44

Муріель Ґледвін провела за кермом 82 роки

94-річна Муріель Ґледвін із британського міста Херфорд вирішила здати свої водійські права.

Вона провела за кермом 82 роки. Проїхала майже мільйон кілометрів і жодного разу не потрапила в аварію, не отримала попередження чи штрафу за неправильне паркування.

— Я обережний водій, ніколи не мала проблем на дорозі. Це тому, що я тримаю очі відкритими й залізно дотримуюся правил. Якщо написано 40 миль на годину, я їду 40, і не більше. Завжди тримаю ногу на гальмах, — відкриває секрети безпечного водіння Ґледвін.

Жінка навчилася керувати автомобілем у 12 років. Без дозволу батьків брала їхній "форд" і їздила сільськими дорогами. У 14 їй довелося залишити навчання й піти працювати до батьків у пекарню. Автомобілем компанії вона розвозила замовникам хліб та булочки.

Довгий час Муріель не мала водійських прав, оскільки тоді вони не були обов"язковими. Перше власне авто вона придбала наприкінці 1930-х років. Нині має "пежо" та "Форд-міні" 1973 року випуску.

— Я обожнюю керувати авто. Однак сьогодні на дорогах коїться бозна-що. Тож нехай мене возять молоді. Однак свій "міні" не віддам ні за що, — каже жінка.

Зараз ви читаєте новину «Муріель Ґледвін провела за кермом 82 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі