неділя, 03 червня 2007 17:10

Муліагу відключили від дихального апарата за борги

У новозеландськоМУ місті Окленд через несплату за електроенергію померла 44-річна Фололе Муліага. Жінку відключили від дихального апарата.

Муліага жила разом із чотирма дітьми. Вони сплачували рахунки, бо жінка мала хворе серце. Вона практично не виходила з дому і була прикута до дихального апарата. Прилад підтримував рівень кисню в крові та стимулював роботу серця. Живився від мережі.

Минулого тижня до будинку приїхав працівник компанії "Меркьюрі Енерджі", що забезпечує місто електрикою. Муліага була дома сама. Робітник дав їй квитанцію про борги і почав від"єднувати проводи.

Фололе намагалася пояснити електрикові, мовляв, не може жити без апарата. Але він відповів, що лише виконує свою роботу. Через чотири години після відключення жінка померла.

Родичі збираються судитися з компанією за такі дії. Натомість у "Меркьюрі Енерджі" кажуть, що мають спеціальний список. Там перераховані люди, яким електрика дійсно необхідна для медичних цілей і відключення становить небезпеку для життя. Муліаги серед них немає.

Крім того, двох синів жінки попередили про заборгованість за сім тижнів до відключення. Сплатити вони мали $200.

Зараз ви читаєте новину «Муліагу відключили від дихального апарата за борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі