пʼятниця, 07 грудня 2007 18:31

Монік Імз веде конкурс краси для товстих жінок

Автор: фото: REUTERS/Mario Anzuoni
  Монік Імз виконує номер під час церемонії нагородження премією ”Чорне розважальне телебачення” у червні цього року в Лос-Анджелесі
Монік Імз виконує номер під час церемонії нагородження премією ”Чорне розважальне телебачення” у червні цього року в Лос-Анджелесі

Американська комедійна актриса Монік Імз, 40 років, минулого понеділка виступила в концертному холі свого рідного міста Балтимор, штат Меріленд. Вона їздить країною, щоб популяризувати своє шоу "Велииииииикий шанс" — перший у США конкурс краси для жінок із надмірною вагою.

Монік важить 120 кг. Актриса ніколи не приховувала, що любить добряче попоїсти. Вона написала книгу "Худі жінки — це зло" та видала збірку кулінарних рецептів висококалорійних страв "Ніколи не довіряйте худим кухарям". Нещодавно Монік знялася в серіалі "Дурнушка Бетті", аналозі російського "Не родися вродливою".

Монік — одна з найбільш високооплачуваних комедійних актрис у США. За виступ бере від $100 тис. Вона є ведучою багатьох шоу. Зокрема, завжди відкриває церемонію нагородження "Чорного розважального телебачення" — премії, що відзначає найбільші досягнення темношкірих діячів шоу-бізнесу та спорту.

Монік отримала дві такі премії. На останній церемонії в червні цього року актриса танцювала на сцені з групою жінок таких же розмірів, як і вона.

Американка двічі виходила заміж. Має чотирьох дітей. Торік взяла шлюб із другом дитинства Сідні Ніксом. Обоє відверто говорять, що живуть у відкритих стосунках.

— Ми домовилися, що завжди будемо чесними одне з одним: якщо хтось матиме секс на стороні, це не причина для розлучення, — розповідає Монік. — Через це ми ніколи не скажемо: "О Боже, пішли подавати в суд документи на розлучення, бо ти мене зрадив".

Зараз ви читаєте новину «Монік Імз веде конкурс краси для товстих жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі