неділя, 26 серпня 2007 15:41

Мохаммед Абдул Рахман має 78 дітей

60-річний житель Об"єднаних Арабських Еміратів Даад Мохаммед Абдул Рахман через вісім років планує мати 100 дітей. Зараз їх у нього 78.

— 2015 року мені виповниться 68. Тоді в мене народиться сота дитина, — говорить чоловік. — Після цього я припиню одружуватися. Але до того часу мені будуть потрібні ще принаймні три дружини.

Даад Мохаммед був військовим, працював водієм вантажівки, поліцейським. У результаті автомобільної аварії він втратив ногу. Найближчим часом їде до Індії, щоб отримати протез. Там він одружиться вшістнадцяте.

У родині Даада Мохаммеда — 127 людей разом із 49 онуками, які живуть у 15 будинках. Найстаршому його синові 36 років, наймолодшому — 20 днів. Мохаммед має трьох дружин. Дві з них зараз вагітні.

Чоловік утримує родину за рахунок $6,5 тис. військової пенсії та грошових допомог від уряду.

— Щоб купити рибу на один день, мені потрібно $135, — говорить Мохаммед. — Якщо меню включає баранину — $270. Це витрати на саме м"ясо. Я задовольняю всі потреби своїх дітей. Також видаю кожному з них гроші на кишенькові витрати.

Зараз ви читаєте новину «Мохаммед Абдул Рахман має 78 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі