вівторок, 17 липня 2007 15:09

Моделі демонстрували білизну в метро

Автор: фото: REUTERS/Hannibal Hanschke
  У рамках берлінського Тижня моди моделі демонструють спідню білизну в одному з поїздів берлінського метро
У рамках берлінського Тижня моди моделі демонструють спідню білизну в одному з поїздів берлінського метро

Німецькі дизайнери прагнуть, щоб Берлін став столицею моди такого самого рівня, як Париж чи Мілан. Тому з 12 по 15 липня тут уперше відбувся Тиждень моди.

Місце для показів обрали незвичне — подіум поставили прямо під Бранденбурзькими воротами в центрі міста. Однак дизайнерам спідньої білизни навіть цього здалося замало. Вони вирішили провести своє шоу в берлінському метро.

Кілька десятків моделей в білизні зі шкіри та латексу спустилися в підземку. Напівоголені дівчата одразу привернули увагу пасажирів метро. Моделі зображали готичних принцес, рок-зірок і навіть наслідували французьку королеву Марію Антуанетту.

Коли потяг метро від"їхав від станції Площа Олександра, у вагонах зазвучала музика, а моделі почали танцювати. Деякі мали в руках водяні пістолети. Вони жартома перестрілювалися і залицялися до пасажирів. Після показу дівчата знімали свої корсети та панчохи на підв"язках прямо на платформі станцій.

Свої колекції на берлінському Тижні моди показали як знамениті кутюр"є, так і молоді німецькі дизайнери. Найбільше глядачів зібрав показ британки Вівьєн Вествуд, 66 років. Вона продемонструвала колекцію під назвою "Англоманія".

Берлінський Тиждень моди планують проводити двічі на рік — узимку та влітку.

Зараз ви читаєте новину «Моделі демонстрували білизну в метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі