четвер, 17 лютого 2011 08:58

Мішель Обама вдягла дешеву сукню

Автор: фото з сайта www.nydailynews
  Мішель Обама у студії телеканалу Ен-Бі-Сі
Мішель Обама у студії телеканалу Ен-Бі-Сі

Перша леді США 47-річна Мішель Обама з'явилася на телешоу в сукні за $35 (278 грн. — "ГПУ"). Американки кинулися скуповувати плаття такої ж марки.

— Не часто дивлюся канал Ен-Бі-Сі. Цього разу увімкнула, бо знала, що у програмі буде Мішель. Ми її любимо, вона щира, — розповідає домогосподарка Джил із Детройта. — Коли побачила її сукню, подумала, що щось плутаю. Таку саму минулого тижня купила моя дочка.

Мішель говорила про роботу свого чоловіка Барака Обами на посаді президента. Розказала, що він кинув палити і не фарбує волосся. Що вони не забороняють дітям користуватися соціальною мережею "Фейсбук".

На ранкове телешоу дружина американського президента одягнула темно-синю сукню у дрібний білий горошок із нової колекції шведської торгової марки "H&M". Таке вбрання в будь-якому фірмовому магазині можна купити за $34,95. До сукні вдягла широкий шкіряний оранжевий ремінь і яскраво-жовті туфлі.

— Це чудово, що Мішель Обама, яка має гарний смак, купує для свого гардеробу речі "H&M". Це для нас великий комплімент, — коментує представник магазину Шарлота Немлін.

Американські таблоїди пишуть, що в той самий день біля магазинів "H&M" у Бостоні та Детройті вишикувалися черги. До вечора розкупили всі сині сукні у дрібний білий горошок. Продавці кажуть, таке трапляється рідко. Бо американці скуповуються переважно під час розпродажів.

У магазинних сукнях немає рукавів. Стиліст Мішель Обами додала до купленого вбрання рукави у три чверті й замінила червоний пояс із тканини на шкіряний оранжевий.

2008 року під час передвиборної кампанії Мішель Обама з'являлася в темно-бордовій сукні цієї ж марки з білими і чорними горизонтальними смугами. Вбрання коштувало $34,95. Раніше на першій леді бачили футболки за $10.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама вдягла дешеву сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі