неділя, 12 серпня 2007 17:18

Мішель Даґґер народила сімнадцять дітей

  40-річну американку Мішель Даґґер після народження 17-ї дитини прийшли провідати чоловік з іншими дітьми
40-річну американку Мішель Даґґер після народження 17-ї дитини прийшли провідати чоловік з іншими дітьми

40-річна американка Мішель Даґґер із Арканзасу днями вп"ятнадцяте побувала в пологовому будинку й народила сімнадцяту дитину. Два попередні рази вона мала близнюків. Загалом жінка була вагітною десять з половиною років — чверть свого життя.

Після одруження 22 роки тому Мішель Даґґер та її 42-річний чоловік Джим Боб не хотіли одразу дітей. Вони вважали, що неготові — чоловікові було тоді 20 років, а Мішель — 18. Тому дружина застосовувала протизаплідні.

Першу дитину вона народила через п"ять років після одруження. Потім знову приймала пігулки, але все одно завагітніла. Жінка втратила дитину на ранньому терміні. Подружжя було переконане, що вони винні у смерті дитини.

Мішель і Джим Боб молилися і просили в Бога якнайбільше дітей. Зараз родина належить до євангельського Християнського руху Квіверфул. Його послідовники вірять, що діти є божим благословенням.

Останню дівчинку назвали Дженіфер Даніель. Імена усіх її старших братів і сестер теж починаються на Дж. Найстаршому синові Даґґерів Джошуа — 19 років, наймолодшій дочці перед Дженіфер, Джоанні — два роки.

Родина має великий будинок у 650 кв. м. У ньому є дві спальні для дітей — 95 кв. м кожна. У розпорядженні родини дев"ять ванних кімнат, велика кухня, чотири пральні машини та чотири сушарки для одягу.

На харчування Даґґери щомісяця витрачають $2 тис. Усі домашні обов"язки розподілені між дітьми. Окрім того, кожна старша дитина має одну-дві молодші, за якими вона наглядає.

Освіту діти здобувають удома. Цим займається мати. Старші діти також допомагають молодшим. Заняття починаються щодня о дев"ятій ранку і тривають до четвертої вечора з перервою на обід.

Мішель Даґґер та її чоловік зараз працюють агентами з нерухомості. Джим Боб у 1999–2002 роках служив у палаті представників штату Арканзас. Після того був кандидатом до сенату США, але не пройшов на виборах.

Після народження 17-ї дитини подружжя не планує зупинятися. Вони вже думають про наступну. Кажуть, у сім"ї не вистачає дівчаток. Їх лише семеро проти десяти хлопців.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Даґґер народила сімнадцять дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі