понеділок, 14 липня 2008 16:44

"Міс Всесвіт-2008" викрадали в дитинстві

Автор: фото: reuters
  ”Міс Всесвіт-2008” венесуелка Даяна Мендоза з 15 років заробляє собі на життя
”Міс Всесвіт-2008” венесуелка Даяна Мендоза з 15 років заробляє собі на життя

22-річна Даяна Мендоза із Венесуели перемогла на конкурсі "Міс Всесвіт" у в"єтнамському місті Ньячанг. У першу п"ятірку ввійшли ще три представниці Латинської Америки — "Міс Колумбія", "Міс Домініканська Республіка" та "Міс Мексика". Українка 19-річна Елеонора Масалаб до фіналу не потрапила.

Мендоза стала п"ятою венесуелкою, яка перемогла на конкурсі за всю його історію. Красуня розповіла, що працює манекенницею, а також займається дизайном інтер"єру, рекламою і фотографією. Каже, що з 15 років самостійно заробляє на життя.

На питання журі про випадок із життя, який запам"ятався найкраще, венесуелка розповіла, як її викрали у дитинстві заради викупу.

— Було страшно, — каже Мендоза. — Я намагалася достукатися до серця викрадачів. Саме через цей випадок навчилася бути спокійною у найскладніших ситуаціях.

Окрім корони, переможниця отримала $30 тис. Упродовж року Мендоза житиме у Нью-Йорку і братиме участь у благодійних акціях. За умовами конкурсу, вона не може протягом цього часу одружуватися.

Конкурсантки розповіли, що боротьба за корону була напруженою.

— Ближче до фіналу вже не усміхалися одна одній, як було раніше, — каже "Міс Росія", 20-річна Вєра Красова. — Кожна була сама за себе. Для перемоги треба мати стальні нерви.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Всесвіт-2008" викрадали в дитинстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі