вівторок, 20 травня 2008 17:04

Міністр оборони Іспанії народила сина

  Перед пологами Карме Чакон пропрацювала на новій посаді місяць
Перед пологами Карме Чакон пропрацювала на новій посаді місяць

Місяць тому 37-річна Карме Чакон стала першою жінкою в історії Іспаніі, яка стала міністром оборони країни. У понеділок вона народила первістка і пішла у декретну відпустку.

Міністр приїхала ввечері до лікарні на огляд. Пологів очікували на початку червня. Але медики залишили Карме Чакон у лікарні. За кілька годин з"явився на світ хлопчик вагою 2,8 кг. Його на честь батька назвали Мікелем.

За роботи Чакон на новій посаді, вона встигла відвідати іспанські війська в Афганістані. У поїздці міністра супроводжували гінеколог, анестезіолог і лікар-педіатр.

У понеділок Карме Чакон мала вперше виступити перед Конгресом депутатів - нижньою палатою парламенту. Також міністр планувала оглянути одну з військових частин. Через пологи всі заходи скасували. На час декретної відпустки обов"язки Чакон виконуватиме міністр внутрішніх справ.

У попередньому уряді Карме Чакон була міністром житла. Торік у грудні вона вийшла заміж за журналіста Міґеля Барросона, на 16 років старшого. Від попереднього шлюбу він має двох доньок.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони Іспанії народила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі