четвер, 03 квітня 2008 19:26

Міністр надіслав понад 200 повідомлень стриптизерці (ФОТО)

Фінського міністра закордонних справ Ілкка Канерва, 60 років, звільнили через СМС, надіслані стриптизерці. Для спілкування з танцівницею еротичного шоу Ілкка користувався службовим телефоном.

Неодружений міністр познайомився зі стриптизеркою 29-річною Йоханною Тукіайнен у день свого народження в січні цього року. Жінка керувала трупою еротичних танців "Скандинавські лялечки", яку Канерва запросив на вечірку.

За кілька місяців міністр надіслав Тукіайнен понад 200 повідомлень. В одному просив розповісти, що жінка вдягла під сукню. В іншій пропонував лягти в ліжко втрьох із сестрою Йоханни, яка працює в порноіндустрії.

Керівництво правлячої Національної коаліційної партії заявило, що міністр втратив довіру та пошану колег. Замість нього на посаду призначили 40-річного Олександра Стубба, колишнього члена Європарламенту. Він одружений і має двох дітей. Кажуть, що Йоханну Тукіайнен після скандалу її чоловік вигнав із дому.

2005 року з Канервою, який тоді був віце-спікером парламенту, сталася схожа історія. Він надсилав СМС-повідомлення молодій художниці й кільком фотомоделям.

Минулого місяця у відставку подав губернатор американського штату Нью-Йорк Еліот Спітцер, 48 років. Він зізнався, що протягом кількох років користувався послугами повій.

Зараз ви читаєте новину «Міністр надіслав понад 200 повідомлень стриптизерці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі