середа, 16 лютого 2011 07:15

Мільйонер повернувся до роботи водієм

Автор: фото з сайта www.mirror.co.uk
  Кевін Ґолстед разом із 44-річною подругою Джозефіною
Кевін Ґолстед разом із 44-річною подругою Джозефіною

Британець 47-річний Кевін ґолстед 13 лютого повернувся на роботу, з якої пішов майже рік тому. У березні 2010-го він виграв у національну лотерею 2 млн 300 тис. фунтів стерлінгів. Це майже 30 млн грн на наші гроші. Тоді ж звільнився.

ґолстед працює водієм автобуса. Із 1993-го по 2010 рік щодня возив людей із міста Болтона до Престона.

— Жодні гроші не можуть замінити друзів і улюбленої роботи, — пояснює. — Коли ти майже 20 років працював і раптом усе покинув — почуваєшся дивно.

Британець говорить, спершу він насолоджувався новим життям. Розважався, їздив на закупи, подорожував, зустрічався з родичами і давніми друзями. За кілька місяців усе це набридло. Почав сумувати за автопарком.

— Коли Кевін виграв таку суму, ми думали, більше його не побачимо. Бо мільйонер — не товариш простим водіям, — розказує один із працівників підприємства. — Щасливий, що помилявся.

Британець називає день виграшу одним із найщасливіших. Якось він сидів із матір'ю у вітальні. Раптом вона сказала: "Ввімкни телевізор. Може, ти вже мільйонер, але не знаєш про це".

— Цифри у моєму лотерейному білеті й на екрані збіглися. Я аж підскочив і закричав: "Мамо, ти хочеш бунгало?" — згадує ґолстед.

Доньці, 14-річній Джессіці, пообіцяв поні. Вона живе окремо, з матір'ю. Кевін розлучився за чотири місяці до того, як виграв у лотерею. Мешкає із подругою Джозефіною. Купили будинок. Британець розповідає, що "підсадив" свою 69-річну матір на гру.

— Недавно вона могла виграти майже 10 мільйонів фунтів. Забракло однієї цифри.

Зараз ви читаєте новину «Мільйонер повернувся до роботи водієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі