середа, 28 лютого 2007 13:55

Міланський тиждень моди закрила прибиральниця

 

Минулої суботи італійська торгова марка "ЕйБі Соул" закривала своїм показом Міланський тиждень моди. Останньою на подіум вийшла старша жінка в одязі прибиральниці. Хто вона така і чи буде цей одяг продаватися в бутиках, засновники "ЕйБі Соул" не пояснили.

Другою несподіванкою стала поява на подіумі 33-річної шведки, моделі Вікторії Сільвстед. Останні роки Вікторія здебільшого знімається в американських фільмах. На показі вона дефілювала в короткій сріблясто-золотій сукні.

Лінію молодіжного вуличного одягу "ЕйБі Соул" запустив 1980-го італієць Альфіо Бальдассаррі. На той час Альфіо був відомий як засновник компанії-виробника одягу "Емануель Джинс". А також як винахідник надпотужної швейної техніки. Спочатку італієць виробляв свій одяг для провінції Трієст. З кінця 80-х і до сьогодні його швейні фабрики постачають одяг в Європу. "ЕйБі Соул" має магазини в сорока країнах світу й одягає понад мільйон клієнтів на рік. Серед дизайнерів компанії переважають молоді модельєри.

Остання колекція від "ЕйБі Соул" дещо стримана в деталях. Її відрізняють чіткий крій і глибокі декольте. Класичний костюм-трійка прикрашений блискітками на плечах жилетки. Біла ділова сорочка прострочена на передпліччі, а поли зв"язують вузлом на талії. Одяг цієї марки продають в інтернет-магазинах. Найдешевші топи — від 40 євро. Фірмові жіночі сорочки коштують 120 євро, жакети — від 130.

Знайти одяг від "ЕйБі Соул" можна в полтавському бутику "Мілано" на вул. Незалежності, 7 та в Харкові у "Статус-Бутику" на розі вулиць Сумська і Петровського. У столичному бутику "Ла Страда" на вул. Саксаганського, 69 зараз розпродують зимову колекцію цієї марки. Знижка — 50%.

— Блузки вже розібрали, — каже продавець "Ла Страда". — Залишилися чорні та сині класичні брюки, плісировані спідниці, кілька топів та піджаків. Весняно-літню колекцію завезуть днями.

Зараз ви читаєте новину «Міланський тиждень моди закрила прибиральниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі