середа, 16 липня 2008 17:29

Міхаель Баллак одружився з давньою подругою (ФОТО)
5

На вінчання в місті Штарнберґ молодята позвали лише найближчих друзів і родичів
Фото: фото: REUTERS/Alexandra Beier
До церкви Сімона надягла розшиту пір’ям і дрібними кристалами сукню з довгим шлейфом
Під час шлюбної церемонії в Кемпфенхаузені дощило. Однак молодят це не засмутило
Міхаель Баллак заохочує старших синів Луї та Еміліо до занять спортом, однак професійних футболістів робити з них не збирається
Молодшому синові Баллаків Йорді у березні виповнилося 3 роки

У понеділок капітан німецької збірної з футболу 31-річний Міхаель Баллак одружився з 30-річною Сімоною Ламбе. Церемонію провели в місті Кемпфенхаузен у лицарському замку. На святкування запросили 400 гостей.

Дощило, тому молодят із машин до замку супроводжували чоловіки з червоними парасольками. Сімона вдягнула світло-блакитну сукню з відкритою спиною, а Міхаель — блискучий чорний костюм.

Наступного дня в сусідньому місті Штарнберґ відбулося вінчання. Гостей було  небагато — лише близькі родичі й друзі. Потім усі вирушили до місцевого "Баварського яхт-клубу" на березі озера. На Сімоні була весільна сукня, розшита пір"ям та дрібними кристалами. Міхаель одягнув сірий костюм з фіолетовою краваткою. Дружок нарядили в однакові блакитні сукні.

Перший тост за молодят виголосив легендарний німецький футболіст Франц Беккенбауер, 53 роки. Побажав міцного здоров"я та купу дітей. Потім підвівся наречений:

— Наше весілля — це символ нашого кохання, — каже. — Ми вже багато років кохаємо одне одного.

Міхаель та Сімона живуть разом 10 років. Виховують трьох синів — 6-річного Луї, 5-річного Еміліо та Йорді, 3 роки. На початку року Баллак освідчився матері своїх дітей і подарував їй срібну обручку.

Міхаель познайомився із Сімоною в кафе у німецькому місті Кайзерслаутерн. Він грав  тоді за місцеву футбольну команду. Дівчина працювала офіціанткою

— Для мене це було кохання з першого погляду, — розповідає футболіст. — Але Сімона мучила мене ще півроку, доки ми нарешті не стали парою.

Баллак грає у футбол із семи років. Виступав за команди "Кайзерслаутерн", "Баєр" (Леверкузен), "Баварія" (Мюнхен). Його неодноразово визнавали найкрасивішим футболістом Німеччини.

Із 2006-го Баллак виступає за англійський футбольний клуб "Челсі". Родина Міхаеля переїхала до Великої Британії разом із ним.

— Спочатку було важко. Гра не йшла, до того ж я погано знав англійську, — згадує футболіст. — Не розумів жартів у роздягальні. Але зараз усе добре. Сини непогано розмовляють англійською. Скоро говоритимуть краще за мене.

Баллак часто грає у футбол із дітьми та возить їх на тренування. Однак не наполягає, щоб вони професійно займалися спортом. Каже, що футбол сьогодні — це передусім бізнес.

— Найкращий комплімент, який я будь-коли отримував, зробив мені син Луї, — говорить футболіст. — Якось він підійшов до мене і каже: тату, ти найкращий гравець у світі!

Баллак розповідає, що потоваришував з українцем Андрієм Шевченком, який теж грає за "Челсі". Дружини футболістів також дружать. Їх часто бачать разом у ресторанах та магазинах.

Зараз ви читаєте новину «Міхаель Баллак одружився з давньою подругою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі