вівторок, 30 травня 2017 00:10

Мексиканці вимагають депортувати росіянина

Понад 7 тис. людей вимагають депортувати з Мексики росіянина 43-річного Олексія Макєєва. Його ввели у медикаментозну кому після конфлікту з місцевими жителями в Канкуні. Мексиканці підписали розміщену на сайті петицію з відповідною вимогою.

— Громадянина Росії, який має постійний вид на проживання в Мексиці, місцеві жителі просять вислати через його демонстрації ненависті по відношенню до мексиканців, а саме — погрози вбивством, обурливого презирства до людей похилого віку, жорстких дій по відношенню до дітей, — йдеться в петиції.

Макєєв створював образливі ролики, які викладав в інтернет. У них принижував й ображав місцевих жителів, а також використовував нацистську символіку.

Мексиканці за допомогою квадрокоптера відстежили, де живе чоловік. Зібралися під його дверима. Поліція заборонила їм заходити. Але 19-річний хлопець все ж увірвався. Макєєв убив його ножем. Тоді мексиканці жорстоко побили чоловіка. Від розправи його врятували поліцейські.

Олексій Макєєв отримав черепно-мозкову травму та паралізований, повідомив російський консул у мексиканському місті Канкун Дмитро Болбот. Керівництво госпіталю надало неонацисту посилену охорону.

Раніше Макєєв жив у російському місті Електросталь. Гуляв із тесаком містом і чіплявся до дітей та пенсіонерів. Відео публікував в інтернеті. Люди поскаржилися на нього в поліцію. На місяць його забрали до психлікарні. Пізніше Олексія визнали здоровим. Жителі почали погрожувати самосудом. Макєєв утік до Мексики. Там працював продавцем, охоронцем та інструктором із дайвінгу. Усюди його звільняли за неадекватну й агресивну поведінку. Торік депортували. У літак його заводили 10 офіцерів. Але пізніше чоловік повернувся. Почав знову знімати відео. Макєєв ображав дітей і старих мексиканців, погрожував їм, штовхав, плював на них. Чоловікам кричав образливі слова зі свого балкону.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканці вимагають депортувати росіянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі