вівторок, 26 жовтня 2010 02:00

Мексиканці на площі роздягли жінку і чоловіка

Автор: фото: REUTERS
  У мексиканському місті Тетела дель Волкан поліцейські супроводжують жінку та чоловіка
У мексиканському місті Тетела дель Волкан поліцейські супроводжують жінку та чоловіка

19 жовтня в місті Тетела дель Волкан, що у мексиканському штаті Морелос, жінку і чоловіка мало не лінчували. Їх урятувала поліція.

У середу вранці до поліцейського відділку ввірвалися розлючені городяни. Вимагали видати їм затриманих напередодні чоловіка і жінку. Їх поліція підозрює у викраденні власника автозаправки. Імен винних правоохоронці не називають.

— Вони не мають права жити. Їх негайно треба лінчувати. Віддайте їх нам, ми знаємо, що з ними робити, — вигукували в натовпі.

Розлюченим жителям удалося вивести викрадачів із відділку. Їх привели на площу, прив'язали до флагштока і роздягли.

— Ми встигли. Пощастило, що юрба нікого не вбила. У нас люди дуже агресивні. Особливо коли йдеться про викрадення, — пояснюють у поліції. — Та й за менші злочини, буває, розправляються. Найважче захищати жінок. Мексиканці вважають, що жінці-злочинниці краще померти.

У вересні у місті Асунсьйон лінчували двох чоловіків. Їх звинувачували у викраденні 17-річної дівчини.

Торік у грудні жителі одного з передмість мексиканської столиці Мехіко спробували вчинити самосуд над чотирма особами, яких поліція затримала за викрадення місцевого бізнесмена. Арештованих тримали у відділку. Кількадесят людей атакували будівлю. Доки поліція відганяла одних, інші встигли витягти двох викрадачів і побити. Третього облили бензином та підпалили.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканці на площі роздягли жінку і чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі