вівторок, 22 квітня 2008 18:16

Медведєва перетворюють на оберіг

ЖИТЕЛІ Виборзького району міста Санкт-Петербург планують назвати сквер на Світлановській площі іменем Дмитра Медведєва. На їхню думку, місцеві чиновники не ризикуватимуть вирубувати зелені насадження у сквері, названому на честь новообраного президента Росії.

Місцева влада ухвалила рішення про вирубку дерев та початок будівництва. На місці парку мають звести ресторан швидкого харчування "Бліндональдс".

За офіційною експертизою, яку проводили міські служби, дерева у занедбаному стані  — мертві або напівзасохлі. Інвестор мав право їх вирубати. Заплатив у місцеву казну за вирубку 1 млн рублів.

Жителі сусідніх будинків вважають, процес забудови ще можна зупинити. Вони звертатимуться до міських інстанцій із проханням назвати сквер іменем Медведєва.

На Приморському просп.  у Петербурзі назвали дитячий майданчик із зеленими насадженнями навколо нього іменем Володимира Путіна. На цьому місці теж збиралися розпочати будівництво, але проект зупинили. Нині жителі району хочуть поставити на майданчику ще й пам"ятник собаці Путіна — лабрадору Коні.

Іменем Дмитра Медведєва вже назвали сквер на просп. Заводському. Люди виступали проти розширення проїжджої частини. Тепер на збереженій території планують влаштувати дитячий парк зі звіринцем.

Зараз ви читаєте новину «Медведєва перетворюють на оберіг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі