середа, 16 січня 2008 18:03

Машиністи метро ходитимуть у туалет на робочому місці

  Вбиральні для машиністів метро складатимуться з сидіння на ніжках та колектора. Єдина їхня незручність — неприємний запах
Вбиральні для машиністів метро складатимуться з сидіння на ніжках та колектора. Єдина їхня незручність — неприємний запах

Протягом місяця кабіни машиністів у метро столиці Південної Кореї Сеулі облаштують переносними туалетами. Їх планують установити майже в 400 поїздах.

Такі вбиральні складатимуться з сидіння на ніжках та колектора. Вони легкі й компактні. Коштують недорого. Єдина незручність, пов"язана з використанням переносного туалету, — неприємний запах.

Встановити туалети для машиністів поїздів метро вирішили після того, як торік у грудні один із них загинув. Чоловік намагався випорожнитися з кабіни під час руху потяга в тунелі.

Машиніст страждав на діарею, тому не міг дотерпіти до станції. Піти до вітру він збирався, висунувшись із кабіни. Однак не втримався і випав на колію. Чоловік загинув під колесами зустрічного поїзда.

Керівництво метрополітену планує подбати і про комфорт працівників на станціях. Найближчим часом для них обладнають додаткові туалетні кімнати.

Зараз ви читаєте новину «Машиністи метро ходитимуть у туалет на робочому місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі