пʼятниця, 12 жовтня 2012 00:30

Марина Голуб розбилася на таксі

Автор: фото з сайта www.beta.rian.ru
  Акторка Марина Голуб незадовго до смерті потрапила в аварію за кермом власного позашляховика. Хотіла купити нове авто
Акторка Марина Голуб незадовго до смерті потрапила в аварію за кермом власного позашляховика. Хотіла купити нове авто

У ніч на 10 жовтня в аварії в Москві загинула російська акторка 54-річна Марина Голуб. Вона сиділа на передньому пасажирському сидінні таксі "хюндай" не пристебнута. Машина перевернулася кілька разів, і тіло актриси довелося вирізати із салону.

Марина Голуб спіймала таксі після спектаклю у Театрі націй. За кермом був 44-річний Дмитро Туркін. Його позбавили прав до листопада 2013-го через їзду в нетверезому стані. Але в аварії він не винен, оскільки проїжджав перехрестя на зелене світло. У таксі на швидкості 120 км/год в'їхав "кадиллак". Його власник має понад 25 штрафів за порушення правил дорожнього руху. Цього року його тричі зупиняли п'яним за кермом, штрафували за виїзд на зустрічну смугу та проїзд на червоне світло.

— Взагалі-то Марина сама їздила. В неї була "Тойота Рав4", на якій три тижні тому потрапила в аварію та пошкодила радіаторну сітку. Здала її в ремонт і хотіла купити новий "інфініті". Кілька днів тому внесла навіть за нього передоплату. А доки була без машини, їздила на таксі, — розповідають у Московському художньому театрі ім. Чехова. Там працювала акторка.

Марина Голуб народилася в Москві. Знялася майже в півсотні фільмів. Найвідоміші — "Водій для Віри" та "Кука". 23 жовтня в театрі мала бути прем'єра спектаклю "Він в Аргентині" з Мариною у головній ролі. На телеканалі "Росія" вела передачі "Ранкова пошта", "Доброго ранку" й "Ех, Семенівно!", знялася в рекламі "Комет". Тепер її не показуватимуть.

Жінка була тричі заміжня. Від першого шлюбу має дорослу доньку Анастасію. З останнім чоловіком актором Анатолієм Білим також розлучилася. Прожили разом 15 років. Поховають актрису на Троєкуровському кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «Марина Голуб розбилася на таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі