Ексклюзиви
четвер, 19 червня 2008 17:55

Манекенів із широкими стегнами використовують для реклами білизни

Автор: фото: Alyssa Danigelis/CNS
  Робота зі створення манекенів у цеху американської фабрики ”Ґолдсміт”
Робота зі створення манекенів у цеху американської фабрики ”Ґолдсміт”

На американській фабриці "Ґолдсміт" у Нью-Йорку виготовляють нестандартні манекени. Підприємство першим у світі почало виробляти моделі вагітних та гладких. Також випускають фігури дітей та свійських тварин.

Перші манекени "з фігурою" з"явилися в "Ґолдсміт" 2003 року. За словами виробників, на створення нестандартної моделі їх надихнув образ голлівудської актриси Дженніфер Лопес. Кажуть, що манекени з широкими стегнами досі мають попит серед замовників. Їх використовують здебільшого для реклами білизни. Із появою таких фігур прибутки підприємства збільшилися на 55%.

За кілька років до цього на фабриці запустили лінію моделей дітей та підлітків. Усі вони мали емоційні вирази обличчя, деякі вистромляли язика. Нещодавно вирішили зробити нові, стриманіші фігури. Усім манекенам збільшили вуха, щоб можна було встромляти навушники.

— Діти стали більш шанобливими ніж 10 років тому, — вважає Дуайт Кротчфілд, дизайнер із "Ґолдсміту". — Це покоління технологічних розумників, у яких є плеєри.

Фабрика працює з 1927 року. Щороку тут виготовляють майже 25 тис. манекенів. Над кожним із них працюють скульптори, художники, візажисти. У середньому вартість однієї фігури — не менш як $150.

Попри успішність нестандартних моделей, дизайнери підприємства переконані: "худі" манекени ніколи не вийдуть із моди. Кажуть, що з такими фігурами працювати зручніше.

Зараз ви читаєте новину «Манекенів із широкими стегнами використовують для реклами білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути