четвер, 28 серпня 2008 19:36

Мадонна репетирувала новий тур 653 години

Автор: фото: REUTERS
  Одну з частин свого шоу співачка Мадонна присвятила темі сексу. На перший концерт гастрольного туру в Кардіффі вона одягла відвертий чорний костюм
Одну з частин свого шоу співачка Мадонна присвятила темі сексу. На перший концерт гастрольного туру в Кардіффі вона одягла відвертий чорний костюм

Американська поп-зірка 50-річна Мадонна вирушила у всесвітній гастрольний тур "Стікі енд світ" ("Липка та солодка" — "ГПУ"). Він присвячений новому альбому співачки "Льодяник". Мадонна репетирувала виступ 653 год.

Із співачкою на сцену вийдуть 12 музикантів та 19 танцівників. Мадонна виступить у десятках європейських міст, а також у США та Латинській Америці.

Нове шоу складається із чотирьох частин. Першу присвятили темі сексу. Співачка виходитиме на сцену в чорному шкіряному костюмі. Її танцівники виступатимуть майже оголеними. Друга частина присвячена 1990, коли Мадонна здобула всесвітню славу. У третій на сцені з"явиться циганський ансамбль. Для останньої частини створили низку декорацій в японському стилі.

Перший концерт відбувся 23 серпня в столиці Уельсу Кардіффі. На місцевому стадіоні зібралося 40 тис. глядачів. На шоу завітав чоловік Мадонни 39-річний режисер Гай Річі.

Під час концерту демонстрували відео-ролики та фотографії. В одному з кліпів глядачі побачили диктаторів Адольфа Гітлера та Роберта Мугабе в одному відео-ряді з кандидатом у президенти США республіканцем Джоном Маккейном.

У другій частині ролика показали суперника Маккейна — демократа Барака Обаму із Махатмою Ганді, Джоном Ленноном, Нельсоном Манделою та Мартіном Лютером Кінґом. Зі штабу Маккейна заявили, що Мадонна багато на себе бере, дозволяючи собі такі необґрунтовані напади.

Із продажу квитків на гастрольне турне продюсери співачки сподіваються заробити понад $200 млн. За попередній тур 2006 року поп-зірка зібрала $195 млн.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна репетирувала новий тур 653 години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі