середа, 01 липня 2009 18:07

Людмила Зикіна померла від інфаркту

Автор: фото з сайту www.podrobnosti.ua
  Людмилу Зикіну називали ”царицею російської пісні”
Людмилу Зикіну називали ”царицею російської пісні”

Учора на 81-му році від зупинки серця померла російська співачка Людмила Зикіна. За кілька днів до того вона перенесла інфаркт. А 10 червня, у день свого ювілею, розпочала концертний тур Росією.

— На Людмилу Георгіївну боляче було дивитися, — кажуть лікарі Центральної клінічної лікарні Москви, де артистка часто лікувалася. — Їй трохи легшало тільки після знеболювальних уколів.

У Зикіної були хворі суглоби та важка форма цукрового діабету. 2008-го співачка склала заповіт. Лікувалася у Північній Кореї на запрошення лідера країни Кім Чен Іра. Повернувшись до Москви, потрапила до лікарні з нападом гіпертонії. Газети писали, в артистки ще й відмовляють нирки.

— У мене все чудово. А от у вас погано з фантазією, — коментувала чутки про своє здоров"я співачка.

Людмилу Георгіївну називали "царицею російської пісні". Вона стала знаменитою з піснями "Река Волга", "Оренбургский пуховый платок". У її репертуарі понад 2,5 тис. народних пісень. 1968-го вона створила народний ансамбль "Росія". Чотири рази виходила заміж, дітей не мала.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Зикіна померла від інфаркту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі