понеділок, 09 квітня 2007 16:52

Люди з плеєрами танцювали на вокзалі дві години

У четвер 4 тис. людей зібралися на лондонському вокзалі "Вікторія". Вони почали танцювати під музику зі своїх плеєрів. Акція відбувалася у годину пік. Жителі передмість, які поспішали додому після робочого дня, не могли сісти на потяги.

Згодом усі дізналися, що це був найбільший флешмоб в історії Великої Британії. Такі зібрання влаштовують, аби здивувати оточуючих.

На лондонському вокзалі люди беззвучно танцювали дві години.

— Останнє, чого я не хотів — це не потрапити додому через цих ідіотів, — скаржився один зі свідків акції.

Учасники ж отримали величезне задоволення. Дехто навіть поприводив дітей. З усіх вирізнявся чоловік, який виконував брейк, — у діловому костюмі, з кейсом. Розганяли натовп чотири наряди поліції.

13 січня цього року флешмоб провели у Нью-Йорку. Там до вагонів метро заходили люди без штанів. Вони читали або слухали музику. Поводилися цілком нормально. Зацікавленим казали, що просто забули вдома одягтися.

Організатор Чарлі Тодд, 27 років, сказав, що він хотів просто розсмішити пасажирів. Ця акція проводилася вшосте. У першій узяло участь лише семеро осіб, а в останній — двісті.

Наймасовішою із подібних акцій вважається Світовий день підстрибування. Ідея полягала у тому, щоб по всій Землі одночасно підстрибнули 600 млн людей. Організатори запевняли, що тоді зміниться орбіта планети. Це, мовляв, зупинить глобальне потепління, збільшиться тривалість дня. Усі бажаючі реєструвалися на інтернет-сайті 20 липня 2006 року, за декілька годин до підстрибування. Таких виявилося 600 261 181.

Зараз ви читаєте новину «Люди з плеєрами танцювали на вокзалі дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі