четвер, 14 січня 2021 00:45

Людей розстріляли на вулиці

Трьох осіб убив і ще чотирьох важко поранив 32-річний Джейсон Найтенгейл з американського міста Чикаго 9 січня.

Удень він відкрив стрілянину на міській парковці. Цілився в незнайомого водія. 30-річний студент помер на місці.

За кілька хвилин Джейсон зайшов до вестибюля будинку поряд і попросив зателефонувати. Потім почав стріляти у працівницю охорони. Та померла згодом у лікарні. Також вистрілив у 77-річну мешканку будинку, яка забирала пошту. Її госпіталізували в критичному стані. Після цього попрямував до сусіднього будинку, де наставив пістолет на знайомого. Забрав у нього ключі від авто. Пограбував магазин. Там застрелив 20-річного чоловіка і поранив 81-річну жінку.

Через годину Джейсон напав на машину, в якій їхали мати з 15-річною донькою. Важко поранив дівчину в голову. Повернувся в магазин і обстріляв поліцейських. Їх викликали через напади.

Найтенгейл сховався від правоохоронців і попрямував у ближнє місто Еванстон. Там увечері почав стріляти в аптеці, а потім захопив заручницю в сусідньому ресторані. Вистрілив жертві в голову. Жінка у критичному стані. Поліцейські Еванстона застрелили Найтенгейла на парковці поруч. Про мотиви злочинця нічого не відомо. Не залишив записок. Родичі та друзі не помічали нічого підозрілого.

Зараз ви читаєте новину «Людей розстріляли на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі