понеділок, 27 серпня 2007 17:13

Лорен Ґеш хотіла вбити вагітну заради дитини

Дев"ять місяців 19-річна Лорен Ґеш із американського міста Одеса, що в штаті Міссурі, прикидалася вагітною. Наприкінці липня вона навіть влаштувала для подруг свято на честь своєї неіснуючої дитини, яка начебто мала народитися. Щоб "стати матір"ю", Ґеш разом із 17-річною подругою Елізою Беттс планувала вбити вагітну й забрати її дитину.

Із 18-річною вагітною Амандою Ґовард, яка мала народити на початку серпня, дівчата познайомилися через Інтернет. Ґеш пообіцяла віддати жінці купу речей для новонародженого, якщо та приїде до неї в гості.

2 серпня Аманда приїхала до міста, де її зустріли подруги. У машині вагітній пирснули в обличчя газовим балончиком, зв"язали й відвезли до готелю. Там подруги хотіли зробити кесарів розтин, забрати дитину й залишити жінку помирати в номері. Однак подруга Ґеш перелякалася, утекла з готелю й зателефонувала до поліції.

— Коли ми з"явилися, нам відчинила Лорен. Жертва була у ванній. Ми чули, що вона стогне. Ґеш сказала, що в її подруги почалися пологи. Ми увірвалися до кімнати і знайшли Аманду. Вона трусилася, билася в істериці. На її шиї була мотузка, — розповідає офіцер поліції Брендон Шраут.

Під час обшуку поліцейські знайшли ще одну мотузку, ножиці, хірургічний ніж, медикаменти. А також підроблене свідоцтво про народження на ім"я Джонні Ґеша і пластиковий жетон, який одягають дітям на руку в пологовому будинку.

За свідченнями друзів Ґеш, вона була одержима ідеєю мати дитину. Та казала, що це неможливо, бо товста. Коли дев"ять місяців тому вона нібито "завагітніла", то була дуже задоволеною. Хоча не зізнавалася, хто батько дитини.

Лорен вмовила подругу допомогти їй "стати матір"ю". На допиті вона казала, що була здатна на все, аби отримати маля.

Нині Ґеш і Беттс судять. Минулої п"ятниці пройшло перше слухання. На нього приїхала Аманда, яка народила здорового хлопчика. Каже, що її дитину врятував Бог. Радить бути обережнішими у знайомствах через Інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Лорен Ґеш хотіла вбити вагітну заради дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі