середа, 24 жовтня 2007 18:41

Ліза Монтґомері вбила майбутню матір заради дитини

У грудні 2004 року американка Ліза Монтґомері, 39 років, кухонним ножем вирізала дитину з матки 23-річної Боббі Джо Стіннет, яка була на восьмому місяці вагітності. Вона намагалася задушити жертву мотузкою, але та не одразу знепритомніла й деякий час відбивалася від нападниці.

Монтґомері заарештували наступного дня в її будинку, що в місті Мельверн, штат Канзас. Уранці вона показувала всім новонароджену дівчинку, видаючи її за власну доньку.

Монтґомері страждала від нервових розладів. Вони почалися 1990 року, коли після народження четвертого сина жінці зробили операцію зі стерилізації. Після того вона хотіла знову завагітніти.

Кілька разів Ліза удавала, що чекає дитину. Останнього разу повідомила знайомим, що має народити у грудні 2006 року. Й почала шукати жінку, яка має народити в цей час, щоб забрати немовля. Жертвою вона обрала Боббі Джо Стіннет.

Кілька місяців Монтґомері ретельно готувалася до операції. Для цього вивчала доступну інформацію про кесарів розтин.

Цього понеділка в місті Канзас Сіті, що у штаті Міссурі, Лізу Монтґомері суд визнав винною у викраденні та вбивстві вагітної жінки. На неї чекає довічне ув"язнення без права листування чи смертна кара.

Після арешту американки новонароджену віддали її батькові. Її стан був задовільним, а здоров"ю нічого не загрожувало. Нині дівчинка живе в родині батька.

Зараз ви читаєте новину «Ліза Монтґомері вбила майбутню матір заради дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі