понеділок, 13 жовтня 2008 14:41

Літнього злочинця обурили камери спостереження

76-річний грабіжник Річард Блейлок із британського містечка Раффлз провів у в"язницях більше ніж половину свого життя.

Уперше він потрапив за ґрати в 11 років, в останнє — три місяці тому. Нещодавно Блейрок присягнувся, що ніколи вже не порушить законів. Мовляв, він застарий, аби втікати від правоохоронців.

— Я вже не здатний грати в піжмурки з поліцейськими. Усюди камери спостереження. Завжди можуть зробити аналіз ДНК та зняти відбитки пальців. Я так не граю. Старі добрі часи, коли все вирішувала спритність та ловкі руки, закінчилися, — каже Річард.

Усього Блейлока засудили за 69 пограбувань. Ще 48 його злочинів довести не змогли. Він відсидів у 14 тюрмах. Останнього разу грабіжника заарештували в серпні, коли він йшов "на діло". У сумці під час обшуку знайшли усі необхідні для зламу інструменти. Блейлок не став  заперечувати і у черговий раз сів.

Все життя злочинець переїжджав із місця на місце. У нього три законні дитини.

— Точно не знаю, але думаю, що в мене є майже десять нащадків, про яких я не здогадуюся. Впевнений, що в мене є щонайменше 11 онуків та 4 правнуки, — говорить він. — Я прожив життя цікаво, однак молодим робити так не раджу. Все життя грабував, але грошей завжди не вистачало.

Зараз ви читаєте новину «Літнього злочинця обурили камери спостереження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі