пʼятниця, 25 січня 2008 14:07

Ліндсі Лохан працюватиме в морзі

Ліндсі Лохан працюватиме в морзі

Американська акторка 21-річна Ліндсі Лохан два дні проведе в морзі. Там вона відроблятиме покарання за керування авто в стані алкогольного та наркотичного сп"яніння.

— Ліндсі відпрацює в морзі два дні по чотири години, — повідомив адвокат Лохан. — Вона також має пропрацювати два дні у відділенні невідкладної медичної допомоги.

Торік Ліндсі двічі арештовували. У травні вона на "мерседесі" врізалася в дерево. У липні переслідувала авто матері своєї колишньої асистентки. У кишені Лохан знайшли кокаїн. У серпні акторку засудили до трьох років умовно, 24 годин у в"язниці та 10 днів виправних робіт. Їй також призначили 18-місячну програму боротьби з алкогольною залежністю.

Лохан півтора місяця провела в реабілітаційному центрі міста Санденс. Згодом 84 хв. відсиділа в жіночій в"язниці міста Лінвуд. Мала пробути там добу, але тюрма була переповнена. Окрім того, вона 10 днів працювала в центрі переливання крові.

Кажуть, актриса стала поміркованішою після того, як через пиятику та наркотики влізла в борги. За два місяці вона витратила на гулянки $8 млн. Після цього мусила продати віллу в Лос-Анджелесі за $3,15 млн і квартиру в Нью-Йорку за $1,1 млн.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан працюватиме в морзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі