пʼятниця, 04 липня 2008 18:24

Леніна перетворили на льодяник

Льодяники на паличці у формі голови Володимира Леніна можна придбати в американській мережі магазинів сувенірів "Арчі МакФі". Солодощі продаються під лозунгом "На смак я — як кола!".

Виробники пропонують за допомогою цих льодяників "відсвяткувати падіння комунізму й відкрито іронізувати над політикою, обсмоктуючи її". Коробка з 24 Іллічів коштує $27,95.

У цьому ж магазині можна придбати комплект із вусів, бороди і накладної лисини Леніна. А також коробку м"ятних льодяників із портретом вождя світового пролетаріату, серпом та молотом на кришці. Реклама пропонує "здійснити за допомогою цих цукерок революцію у диханні так само, як Ленін та більшовики зробили її в Росії".

Магазини "Арчі МакФі" спеціалізуються на продажі чудернацьких сувенірів. Зокрема тут можна придбати маски психоаналітика Зігмунда Фройда та Ісуса Христа, а також освіжувач повітря із запахом бекону.

Американські продавці сувенірів використовують не тільки образи іноземців. Нещодавно бізнесмен випустив серію презервативів із зображеннями кандидатів на посаду президента США Барака Обами та Джона МакКейна. Натомість сенатор Хілларі Клінтон отримала втілення у горіхотворці: колоти горіхи виробник сувеніра запропонував між ногами колишньої першої леді країни.

Зараз ви читаєте новину «Леніна перетворили на льодяник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі