четвер, 09 серпня 2007 17:55

Крокодил випав із 12-го поверху

У російському місті Сарово Нижегородської області з 12-го поверху випав крокодил на ім"я Генар. Двометровий плазун приземлився просто на асфальт. Хоча рептилія перебувала у стані шоку і майже не рухалася, усі перехожі налякалися.

Хтось одразу ж викликав рятувальну службу. Крокодила замкнули в клітці й відвезли до слідчого ізолятора міліцейського відділку. Там йому відмовилися надати окрему камеру і перенаправили до притулку для тварин. За кілька годин за ним приїхали налякані власники. Вони ніяк не могли зрозуміти, як алігатор зник із замкненої квартири.

Антон Крюков, хазяїн Генара, розповідає, що вони з дружиною ненадовго вийшли у справах. У цей час крокодил виповз на засклену лоджію. На вулиці його, ймовірно, щось зацікавило, він став на хвіст і висунувся за балкон. У якийсь момент втратив рівновагу й випав.

Генарові 15 років. Його назвали на честь фараона, який годував свого крокодила красунями-рабинями. Свого часу крокодил захистив квартиру від грабіжників.

У рептилії після падіння всі органи залишилися цілими. Він втратив лише один зуб. Такий політ міг скінчитися для нього фатально. У крокодилів немає кісток на животі, тому внутрішні органи розірвалися б. Також у них дуже слабкі кінцівки. Генар же не отримав жодного перелому.

Крокодил відходив від шоку два дні — нічого не їв, майже не рухався, багато спав. Зараз він почувається добре.

— Хай мені після цього скажуть, що крокодили не літають, — сміється Антон Крюков.

Зараз ви читаєте новину «Крокодил випав із 12-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі