понеділок, 29 грудня 2008 19:24

Крадій урятував родину від розлучення

У столиці Башкирії Уфі міліція зупинила на вулиці чоловіка, який підозріло поводився і ніс у руках три великі пакети. У клунках була жіноча шуба, прикраси, посуд та їжа. Чоловік не зміг пояснити, кому це все належить.

Його привели до міліцейського відділка. Там чоловік пояснив, що йшов у гості й по дорозі побачив, що двері в одну з квартир відчинені. Із приміщення лунали гучні голоси — якесь подружжя сперечалося.

— Я підійшов до дверей і побачив, що біля них стоять три великі пакети. Схопив їх і втік, — розповів крадій.

Міліціонери взяли пакети і змусили затриманого відвести їх на місце злочину. По вказаній адресі подружжя все ще продовжувало суперечку. Чоловік і жінка замовчали, тільки коли побачили міліцію.

Виявилося, що дружина збиралася подавати на розлучення. Зібрала свої найцінніші речі та поставили їх біля дверей. Подружжя навіть не помітило, що їх обікрали. Однак коли впізнали свої речі, так зраділи, що одразу ж примирилися.

— Це нам знак. Ми з власної дурості ледь не наробили біди. Тепер будемо мудрішими. Коли мені захочеться посперечатися, я одразу ж згадуватиму цей випадок, — каже жінка.

Подружжя попросило, аби злодія не карали.

Зараз ви читаєте новину «Крадій урятував родину від розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі