понеділок, 02 червня 2008 16:59

Кожен десятий росіянин вважає Путіна президентом

Кожен десятий росіянин досі вважає главою держави Володимира Путіна, 55 років. Такі результати опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки.

Те, що посаду президента Росії з 7 травня обіймає 42-річний Дмитро Медведєв знають 86% опитаних. 4% респондентів не змогли назвали ім"я глави держави. 14% не знають, хто є прем"єр-міністром Росії.

Опитали 1,6 тис. людей у 153 населених пунктах, у 46 областях, краях і республіках Росії. Опитування показало, що Володимир Путін залишається найпопулярнішим політиком країни. Його роботою на посаді прем"єр-міністра задоволені 80% росіян. Дмитрові Медведєву довіряють 35% опитаних.

За церемонією інаугурації нового президента Російської Федерації стежило 23% громадян. Більшість опитаних відчували гордість за країну та надію на краще майбутнє. 3% — розчарування.

У п"ятницю Володимир Путін здійснив перший закордонний візит як прем"єр. Полетів до Франції. У четвер президент Білорусі Олександр Лукашенко призначив Путіна головою ради міністрів Союзної держави Росії та Білорусі — союзу з поетапно організовуваним єдиним політичним, економічним, військовим, митним, валютним, юридичним, гуманітарним і культурним простором. Цю посаду по черзі обіймають прем"єр-міністри обох країн. Упродовж кількох років на неї призначають російських прем"єрів.

Зараз ви читаєте новину «Кожен десятий росіянин вважає Путіна президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі