пʼятниця, 15 лютого 2008 17:29

Косметику з зображенням Ісуса Христа зняли з продажу

У мережі супермаркетів "Вінґ Тай" у місті-республіці Сінгапур зняли з продажу лінію косметики із зображеннями Ісуса Христа на упаковці. Її виробляє одна з американських компаній.

Косметичні засоби називаються "Виглядай добре, заради Христа". На їхніх етикетках зображений Ісус, а по обидва боки від нього — дві дівчини. Зображення супроводжуються гаслами на кшталт: "Приверни Його увагу", "Віднови свою репутацію і не тільки", "Потоваришуй із Христом".

Такі товари не сподобалися місцевим католикам, які становлять майже 15% від 4,5-мільйонного населення міста-держави. Вони вважають, що зображення на цій продукції мають еротичний підтекст, а це є проявом неповаги до Ісуса Христа та християнської віри.

Власники мережі супермаркетів заявили, що не хочуть ображати релігійних поглядів клієнтів. Тому вони зняли з полиць креми для обличчя і тіла, бальзами для губ цієї марки. Також там більше не продають люстерок із ручками у формі статуеток Христа.

Зараз ви читаєте новину «Косметику з зображенням Ісуса Христа зняли з продажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі