четвер, 07 серпня 2008 18:24

Король папараці потрапляв до лікарні 162 рази

61-річний італієць Ріно Барілларі на прізвисько Король папараці все життя фотографує знаменитостей. За свою кар"єру він 162 рази потрапляв до лікарні. Охоронці зірок 11 разів ламали йому ребра і розтрощили понад 70 його камер. Розгнівані актори виливали на нього воду і кидалися посудом.

—На війні, як на війні, —любить говорити фотограф.

7 серпня виставка папараці відкривається у Москві. Просто неба покажуть 35 кольорових і чорно-білих робіт Барілларі. На фотографіях можна буде побачити   голлівудських акторів, політиків та інших відомих людей у незручних для них ситуаціях. На відкриття заходу завітає автор робіт. Хоче зняти кілька пікантних кадрів зі знаменитими росіянами.

Барілларі почав працювати у Римі у 1950-х. Вештався поблизу ресторанів і готелів, вишукуючи зірок. Камеру ховав у піджаку, непомітно робив скандальні фото і продавав їх у місцеві таблоїди.

Якось папараці виліз із кущів і сфотографував італійського режисера Федеріко Фелліні в обіймах коханки, французької актриси Анук Еме. Знімки потрапили на обкладинки газет. Фелліні ледве врятував свій шлюб з акторкою Джульєттою Мазіною. Режисер помстився Барілларі, зробивши його прототипом нахабного репортера на прізвище Папарацо у фільмі "Солодке життя". Відтоді докучливих фотографів-журналістів називають папараці.

Зараз ви читаєте новину «Король папараці потрапляв до лікарні 162 рази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі