понеділок, 09 червня 2008 18:01

Колишню дружину Сталлоне оперуватимуть у прямому ефірі

Колишня дружина актора Сільвестра Сталлоне модель та співачка Брігітта Нільсен, 44 роки, вирішила зробити кілька пластичних операцій. Їх показуватимуть у прямому ефірі одного з телеканалів.

Нільсен вважає, що постаріла за останні кілька років і має щось змінити в зовнішності. У грудні цього року вона планує знятися для обкладинки журналу "Плейбой" в омолодженому вигляді.

— Я почуваюся на 30 й хочу мати відповідний вигляд, — каже Брігітта.

У телевізійному шоу, яке зніматимуть в липні, зірці підтягнуть шкіру на обличчі, зроблять ін"єкції жиру в зморшки, ліпосакцію, підтягнуть груди, а також замінять зуби.

Нільсен вважає, що рішення показати усім свої операції викличе дискусію в суспільстві:

— Я знаю, що я перша знаменитість, яку оперуватимуть у "театрі". Я знаю, що порушую певне табу. Але прийшов час щось змінювати.

Жінка критикує голлівудських зірок, які не зізнаються в операціях та ін"єкціях омолодження.

— Це дуже несправедливо стосовно фанатів, — вважає вона. — Виходить, що їхні кумири не старішають, а самі вони — так.

Брігітта Нільсен народилася 1963 року в данському місті Родовре. Через яскраву зовнішність та високий зріст (185 см) її запросили працювати моделлю. Пізніше вона знялася у фантастичному фільмі з Арнольдом Шварценеґґером "Руда Соня". 1985 року данська модель одружилася з актором Сільвестром Сталлоне. За рік вони розлучилися. Нільсен має трьох синів від інших шлюбів. 2006 року жінка вп"яте вийшла заміж. Її нинішній чоловік — бармен з Італії Маттіа Дессі, йому приблизно 30 років.

Зараз ви читаєте новину «Колишню дружину Сталлоне оперуватимуть у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі