четвер, 15 травня 2008 19:11

Колишня італійська модель стала міністром (ФОТО)

  У Європі Мару Карфанью називають ”найгарнішим міністром у світі”
У Європі Мару Карфанью називають ”найгарнішим міністром у світі”

Колишня італійська фотомодель та учасниця конкурсу "Міс Італія — 1997" Мара Карфанья, 32 роки, стала міністром рівних можливостей.

8 травня 71-річний Сильвіо Берлусконі, втретє обраний на пост прем"єра Італії, затвердив новий уряд. У ньому, окрім Мари, міністрами стали ще три жінки.

У політиці Карфанья з 2006 року. До італійського парламенту вона потрапила за списками партії Берлусконі "Форца Італія". Фотомодель має вищу юридичну освіту, грає на фортепіано і танцює. У Європі її називають "найгарнішим міністром у світі".

Мара стала відомою наприкінці 1990-х. Вона знімалася оголеною для чоловічих журналів, виступала на ток-шоу, працювала телеведучою. Торік Сильвіо Берлусконі заявив, що одружився б із Марою, якби не був уже одруженим. Дружина Берлусконі, 51-річна Вероніка Ларіо, почала через пресу вимагати від чоловіка вибачень.

Невдовзі Сильвіо вибачився перед дружиною і розповів через пресу, як сильно він її кохає.

Окрім Карфаньї, вродою славиться й новий міністр охорони навколишнього середовища 41-річна Стефанія Престіджакомо. Жінку називають "Міс парламент". 31-річна Джорджа Мелоні, новий міністр у справах молоді, стане наймолодшим членом уряду за історію італійського парламенту. Міністерство юстиції очолила також жінка — адвокат Марія Гельміні, 34 роки.

Уряд, в якому працює більше жінок, ніж чоловіків, затвердив місяць тому прем"єр Іспанії Хосе Луїс Сапатеро. Міністром оборони він призначив вагітну 37-річну Кармі Чакон.

Зараз ви читаєте новину «Колишня італійська модель стала міністром (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі