понеділок, 24 березня 2008 17:49

Колишня дружина президента Франції вийшла заміж

Автор: фото: REUTERS/Chip East
  Сесилія Сіганер-Альбеніц із Рішаром Аттіасом за день до одруження вирушають з нью-йоркського ресторану на мюзикл ”Мама Міа”
Сесилія Сіганер-Альбеніц із Рішаром Аттіасом за день до одруження вирушають з нью-йоркського ресторану на мюзикл ”Мама Міа”

50-річна Сесилія Сіганер-Альбеніц, колишня дружина президента Франції Ніколя Саркозі, у неділю вийшла заміж. Її обранець — керівник американської піар-агенції Рішар Аттіас, 48 років.

Це третій шлюб Сесилії. Весілля тривало три дні у США. Почалися гуляння в п"ятницю у будинку нареченого в містечку Гринвіч, штат Коннектикут. У неділю церемонія одруження пройшла в Рокфеллер-центрі в Нью Йорку. На весілля запросили 150 гостей, більшість із них прибули з Європи.

Подружжя заборонило гостям знімати весілля на камери чи мобільні телефони. Після церемонії молоді поїхали на бродвейський мюзикл "Мама Міа" на музику шведської групи "Абба".

Аттіас — єврей марокканського походження. Його багатомільйонна агенція спеціалізується на політичному піарі. У травні 2005-го Сесилія залишила Саркозі й вісім місяців провела з коханцем у США. Коли Ніколя розпочав боротьбу за пост глави держави, вона повернулася до чоловіка.

Сесилія й Ніколя розлучилися п"ять місяців тому. У лютому президент одружився з моделлю і співачкою 40-річною Карлою Бруні. Вечірка з цієї нагоди пройшла в Єлісейському палаці, на ній було 20 гостей.

Сесилія прожила в шлюбі з Ніколя Саркозі 11 років. У них є спільний син Луї, який після розлучення батьків залишився з матір"ю. Від першого шлюбу Ніколя має двох синів, а Сесілія — двох доньок. Про приватне життя Аттіаса нічого не відомо.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина президента Франції вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі